Bli partner

3 anledningar till att skaffa en restaurangapp!

Susanne Sjöö - Jun 1, 2018 1:46:44 PM

Det finns appar för nästan allting idag, oavsett om det handlar om att mata digitala grisar, träffa den stora kärleken eller utföra viktiga ärenden. Dagens appar både underhåller och underlättar för oss i vardagen. Mobilen har tillsammans med de olika apparna blivit vårt dagliga verktyg och du som användare förväntar dig numera att kunna utföra det mesta direkt ifrån din mobil. 

iWaiter restaurangapp hjälper dig som driver restaurang!

Vi på iWaiter vet att det är en hård konkurrens om landets gäster, det gäller därför för dig som restaurangägare att positionera dig på marknaden. Med hjälp av vår restaurangapp kan du på ett enkelt sätt både öka din omsättning och få fler och mer nöjda gäster. Vi har listat 3 anledningar till varför du som restaurangägare bör skaffa dig en app! 

Öka din omsättning

Tack vare en restaurangapp kan du på ett enkelt sätt öka din omsättning med upp till 40%. Dina gäster beställer och betalar direkt i appen och behöver inte invänta din personal för att göra sin beställning. Detta leder till ökad merförsäljning och din personal kan servera fler gäster på kortare tid och de kan erbjuda betydligt bättre service. Läs mer om detta i vårt tidigare inlägg, 3 enkla steg som ökar din restaurangs omsättning!

Gratis marknadsföring

Genom att ansluta din restaurang till en restaurangapp kan du på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till både nya och befintliga gäster, helt kostnadsfritt. Din restaurang blir synbar för alla som har laddat ner restaurangappen och du kan med ett enkelt tryck skicka erbjudanden till de som har besökt dig. Du har även möjlighet att nå ut till genomresande gäster och kan på ett enkelt sätt positionera dig gentemot dina konkurrenter. Läs mer om detta i vårt inlägg, Gratis marknadsföring med vår restaurangapp!

Slipp problem med att hitta personal

En restaurangapp hjälper dig att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Genom att minska stressen och minimera arbetsmomenten för din personal, kan de enklare fokusera på att göra en enastående servering. Istället för att göra allt – kan de fokusera på att göra restaurangbesöket till en upplevelse. Detta kommer att ge dig fler och mer nöjda gäster, samt mer långsiktiga anställningar. Läs mer om hur du lyckas behålla dina anställda i vårt tidigare inlägg, 3 enkla sätt för att behålla din servitör!

Registrera dig för ett samarbete redan idag - det finns inga anledningar att vänta!

Att bli partner med oss på iWaiter är något som kommer att gynna dig som driver en verksamhet inom service- eller restaurangbranschen. Du ansluter dig enkelt till vår restaurangapp och skapar snabbt ett värde för både dig och dina kunder.

registrera dig här

Topics: ökad omsättning- behåll kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- behåll personal- servitör- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- gratis marknadsföring- orderapp

Föregående inlägg

Gratis marknadsföring med vår restaurangapp!

Nästa inlägg

Restaurangappen som förenklar din vardag!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg