Bli partner

3 enkla steg som ökar din restaurangs omsättning!

Susanne Sjöö - Mar 14, 2018 12:26:05 PM

Alla som driver en restaurang vet om att marginalerna kan vara knappa. Det krävs oftast hårt arbete för att få sin verksamhet lönsam. Makten ligger hos dina gäster och du behöver anpassa dig efter deras behov för att få nöjda och återkommande gäster. Minsta felsteg och dina gäster väljer någon av dina konkurrenters dörr istället för din.

Men hur kan du som restaurangägare minska stressen vid varje månadsslut och få ett bättre intäktsflöde?

Vi har listat 3 enkla steg som får din restaurangs omsättning att öka utan några större kraftansträngningar från din sida. Det behöver inte vara svårare än så!

Minska dina personalkostnader
Vi vet att de största utgifterna för dig som restaurangägare är personalkostnader och det kan vara tufft att både behålla och hitta rätt personer till din verksamhet. Genom att effektivisera din restaurang och minimera ditt personalberoende kan du som restaurangägare minska dina personalkostnader dramatiskt utan att påverka servicen till dina gäster.

Öka din merförsäljning
Det finns mycket att vinna för dig som restaurangägare med en enkel process för merbeställning hos dina gäster. När en gäst väl har anlänt till din restaurang ska det vara enkelt för den att beställa utan att behöva vara beroende av din personal. Vi vet att väntetiden är en viktig faktor för att få gästen att stanna kvar och göra fler beställningar. Ju bättre process för detta desto större chans till merförsäljning och fler intäkter till dig som restaurangägare.

Servera fler kunder på kortare tid
Vardagen för en servitör innebär både stress och ansvar. Det är många arbetsmoment som ska hanteras under pressade situationer. Dina gäster är beroende av din servitör under hela sitt besök och det kan vara svårt att hinna med alla gäster under rusningar. Genom att minimera antalet moment för din servitör kan din restaurang fokusera på det viktigaste – att servera dina kunder. Detta gör att ni hinner med fler kunder under kortare tid och kan erbjuda betydligt bättre service.

Nyfiken på hur detta kan bli verklighet?

Boka ett 15 minuters samtal redan idag - och kom ett stort steg närmare en effektivare restaurang!
Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi utgår från din verksamhet och dina utmaningar, vilket hjälper dig att effektivisera din restaurang och ökar din omsättning.

Boka kostnadsfri konsultation

Topics: Restaurangägare- ökad omsättning- behåll kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- behåll personal- servitör- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

Få en effektiv restaurang med bra service - så gör du!

Nästa inlägg

Välkommen in till framtidens restaurang!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg