Bli partner

Alla lunchmenyer på en och samma plats!

Susanne Sjöö - Sep 26, 2018 10:05:33 AM

Var ska vi äta idag?

Många känner igen sig i denna ständiga fråga. Svaret borde vara enkelt att hitta, då vi nästan alla har tillgång till Google och andra sökmotorer där du kan få olika förslag serverade på nolltid. Men trots det är inte detta tillräckligt för den hungriga. Troligen för att du inte får en överblick på vad som finns, eller för att du helt enkelt inte vet vad du ska söka på. För visst är det alltid lättare att veta vad du vill ha när du vet vilka alternativ som finns.

Men nu är det slut på kurrande magar och blodsockerfall i lunchrusningen.

Med hjälp av vår restaurangapp kan du enkelt få en översikt på vad som erbjuds i din närhet. Du går enkelt in i appen och hittar antingen din restaurang via kategorier eller avstånd. Men det tar inte slut där, när du väl har hittat det du är sugen på kan du även beställa och betala din mat direkt i appen. Du behöver därmed inte stå i kö för att få din mat – du hämtar snabbt och smidigt upp den när den är klar för avhämtning.

Föredrar du annars att äta på plats, löser vi även detta utan att du behöver stå i någon kö. När du hittat den restaurang du vill besöka, tar du med dig kollegorna och slår er ner till bords. Ni kan utan problem fortsätta samtalet ni påbörjade på kontoret och beställer och betalar snabbt och säkert direkt via mobilen, allt detta utan att behöva vänta in någon servitör eller lämna ert sällskap. Lunchen serveras sedan direkt till ert bord, alternativt hämtas upp i köksluckan. Ni bestämmer själva när ni är redo för att lämna restaurangen – allt är redan betalat och klart.

Nyfiken på att veta vilka restauranger som erbjuder denna tjänst idag?
Ladda ner iWaiter restaurangapp och få ditt svar – vi uppdaterar appen löpande. Saknar du något ställe är det bara att kontakta oss!

New call-to-action           Ladda ner iWaiter restaurangapp idag

Är du restaurangägare och vill erbjuda denna tjänst till dina gäster? 
Tveka inte att kontakta oss idag, vi hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt. Inga fasta kostnader eller bindningstider.

Kom igång med iwaiter idag

Topics: restaurangapp- restaurang app- restaurang appar- krögare- avhämtning- orderapp- matapp- lunchmeny- en app alla lunchmenyer- alla menyer i en app

Föregående inlägg

Varför beställa din mat via en restaurangapp?

Nästa inlägg

iWaiter bygger broar med Paytalks!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg