Bli partner

Bli den självklara dejten för kvällens restaurangbesök!

Susanne Sjöö - Feb 14, 2018 12:53:21 PM

Idag är det alla hjärtans dag och det kokar av kärlek på landets alla restauranger. Men hur lyckas du som restaurangägare att sticka ut i mängden, så att din restaurang blir det självklara valet bland gästerna?

- Dagen till ära tänkte vi beskriva detta utifrån ett dejtingperspektiv.

Syns du inte så finns du inte!

Hur mycket du än vill att drömdejten ska komma och knacka på din dörr så kommer troligen inte detta att ske utan någon form av kraftansträngning från din sida. För att veta att du ens existerar behöver du synas och visa att du är mottaglig. Dagens dejtingappar har underlättat enormt för detta och du kan enkelt swipa dig igenom stadens singlar direkt från soffan.

Detta gäller även dig som restaurangägare. Konkurrensen är tuff om dagens restauranggäster och det är viktigt att synas för att dina gäster ska hitta dig. Genom att digitalisera din verksamhet och göra dig mer tillgänglig online kan du snabbt öka upp din kännedom. För vem vet, nästa gång kanske det är drömgästen som swipar förbi just dig?!

Första intrycket

När första kontakten väl är tagen har du 7 sekunder på dig att göra ett första intryck! Detta kan ge vem som helst en viss presentationsångest, men med rätt förberedelser och ett sken av att vilja lära känna din dejt bättre har du alla förutsättningar att få en bra start på dejten.

För dig som restaurangägare behöver det inte vara svårare än så. När gästen väl hittat din restaurang gäller det att visa att du verkligen har sett fram mot besöket. Genom att fokusera på ett enastående mottagande gör du att din gäst känner sig speciell. Det blir en bra start på restaurangbesöket!

Så blir relationen långvarig!

Ingen vill känna sig låst i en relation, att ständigt behöva vänta på den ena personen kan vara nog så irriterande. Du vill kunna bestämma över din tid och hur du vill lägga upp ditt liv. Samtidigt är det viktigt att finnas för varandra när ni behöver det. Genom att få uppmärksamhet när du behöver det kan ni växa tillsammans och få en respekt- och kärleksfull relation.

Detta är troligen något som dina gäster också kan känna igen sig i. Mycket av irritationen som uppstår vid ett restaurangbesök är väntetiden och att behöva vara beroende av din servitör. Att behöva vänta på att få beställa, göra merbeställning och att betala är något som bidrar till den största missnöjdheten vid ett restaurangbesök. Genom att låta dina gäster själva sköta sina beställningar och betalningar enkelt på egen hand, kommer du skapa en långvarig framgångsrik relation och få fler och mer nöjda kunder till din restaurang.

Följ dessa steg och vi lovar att du och dina gäster får en oförglömlig kväll. Du kommer att bli det självklara valet för restauranggästens nästa dejt!

Topics: Digitalisering- Restaurangägare- Nöjda kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

Lyckas behålla dina restaurangbesökare!

Nästa inlägg

Vanliga restaurangproblem under lunchrusningen!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg