Bli partner

De testar ny snabbväg till käket: ”Allt i appen”

Filip Magusson - Nov 28, 2018 1:59:00 PM

Fem lunchställen i Haninge har gjort gemensam sak och anslutit sig till en ny app där kunden ska kunna göra allt. Beställa, betala eller boka bord via appen. Det ska gå snabbare för gästerna att få maten. Samtidigt är det uppenbart att krögarna kommer kunna minska ner på sin personal.

Haninge bar och kök, Sushirullen, Talaat thai, Taco bar och Familjecafé (gamla Café Terminal) har anslutit sig. Ytterligare fyra ställen i Haninge är på gång in i appen, berättar Susanne Sjöö som lanserat appen iWaiter med tre andra partners.

Ska kunna göra allt i appen

Mitt i träffar Susanne Sjöö och Sushirullens ägare David Hudert inne i Haninge centrum efter att Susanne Sjöö gått ut med vilka ställen som anslutit sig.

– Gästerna ska kunna göra allt i appen, säger Susanne Sjöö.

David Hudert säger att han bara ser fördelar.

– Vi kommer att nå ut till de som bor i området. Appen underlättar för folk att beställa och hämta upp på vägen hem. Jag tycker det är jätteintressant att vara med på utvecklingen.

Vill man verkligen inte ha det personliga mötet längre?

–  Det är ju inte fine dining vi vänder oss till. Det är pubar, kaféer och lunchrestauranger. Och jag känner snarare att krögarna kan fokusera på serveringen i stället för att ta beställningar. Folk slipper sitta och vänta på menyn och notan, säger Susanne Sjöö.

Läs hela artikeln här.

Topics: alla menyer i en app- restaurangappar- en app alla lunchmenyer- lunchmeny- matapp- orderapp- avhämtning- utkörning- uteservering- krögare- app restaurang- restaurang appar- restaurang app- boka med mobil- beställ med mobil- betala med mobil- servitör- bättre service- restaurangbesökare- Restaurangägare

Föregående inlägg

iWaiter bygger broar med Paytalks!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg