Bli partner

Den digitala verkligheten - för restaurangägaren

Susanne Sjöö - Jan 15, 2018 2:00:00 PM

Det har väl inte undgått någon att digitaliseringen mer eller mindre tagit över vårt samhälle. Hela vår sociala närvaro håller i princip på att utrotas och ersättas med den digitala världen. Möten sker inte längre mellan två människor utan allt som oftast sker det via en digital lösning. Det kan handla om att boka bord, beställa mat eller betala din nota. Digitaliseringen har med andra ord skapat ett nytt beteendemönster hos oss och det är viktigt att hänga med i den utvecklingen.  

I hotell och restaurangbranschen läggs stor vikt på att göra nuvarande processer snabbare och mer effektiva med hjälp av digitaliseringen, hänger du inte med i utvecklingen förlorar du snabbt fotfästet och konkurrenterna springer enkelt förbi dig. Det är därför viktigt att du som restaurangägare förstår dina kunders behov och beteende och utnyttjar så många digitala verktyg som möjligt i vardagen.

Här kommer 3 anledningar till varför just du bör digitalisera din verksamhet:

  1. Förstå dig på din målgrupp –  Digitalisering ger dig tillgång till värdefull information om dina kunder som du kan analysera. Du får bättre kontroll och kan enkelt hålla kontakt med dina kunder, samt snabbt skicka ut individanpassade erbjudanden.
  1. Bli mer tillgänglig för dina kunder – Genom att digitalisera din verksamhet kan kunderna enkelt komma i kontakt med dig och din restaurang utan att vara beroende av öppettider eller stressade arbetssituationer.
  2. Jobba smartare och få nöjdare kunder – Digitalisering ger dig större möjlighet att fokusera på det du är bra på. Du kan betjäna fler kunder på kortare tid samtidigt som du har tid att fokusera på matlagning och service. 

Topics: Digitalisering- Restaurangägare- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Nästa inlägg

5 Big No för dig som restaurangägare! 

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg