Bli partner

Ett restaurangbesök du sent kommer att glömma!

Susanne Sjöö - Aug 15, 2018 11:02:27 AM

Du har samlat ihop dina vänner för en återträff efter semestern. Du är säker på att ni kommer att ha mycket att prata om, för det var trots allt ett antal månader sedan sist ni sågs. Ett bord är bokat till kl 18.00 på en av stans restauranger som nyligen har infört ett nytt sätt att beställa och betala. Du kikar på klockan och inser att det endast är 1 timme kvar. Dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen.

Det blev ett stort kramkalas när alla äntligen träffades. Alla var sommarfräscha efter den riktigt varma sommaren, vi var också förväntansfulla till det nya konceptet som vi skulle få prova på ikväll – beställa och betala direkt via en restaurangapp.

Vi blev varmt välkomnade av restaurangens servitör som visade oss till vårt bord. Han berättade att det blivit så mycket roligare att jobba nu när han fått så mycket mer tid för sina gäster. Han delade ut restaurangens meny samtidigt som han berättade att vi även kunde hitta all mat och dryck i en restaurangapp. Så fort vår servitör lämnat oss, laddade vi ner appen och började kolla runt – vi var alldeles för nyfikna för att låta bli.

Kort därefter kommer servitören tillbaka med en flaska mousserande, alla tittade förvånat på varandra men uppskattade den gästvänliga gesten. Hur kunde han komma tillbaka så snabbt utan att ens veta vad vi ville ha? Det som mina vänner dock inte visste, var att jag hade använt restaurangappen för att beställa.

Kvällen flöt på i samma härliga stämning, vi fick en enastående service och behövde aldrig påkalla kontakt med vår servitör. Han visste precis vad vi ville ha och kom till vårt bord så fort vi hade gjort en beställning via appen. Han hann till och med att slå sig ner en kortare stund för att höra hur kvällen hade varit.

När det blev dags att lämna restaurangen var vi lite obekväma med att endast resa på oss och gå, för det sitter lite i ryggmärgen att invänta sin servitör och be om notan. Men då vi gjort alla beställningar direkt i appen var allt redan betalat och klart. Vi hade dessutom kunnat visa vår servitör hur nöjda vi var genom att lägga på lite extra dricks via appen.

Kort och gott var detta en kväll vi sent kommer att glömma och vi kommer med all säkerhet att hålla utkik efter fler ställen som erbjuder tjänsten att beställa och betala direkt via en restaurangapp.

Vill du också uppleva en sådan kväll tillsammans med dina vänner?
Ladda ner iWaiter restaurangapp och ta del av vilka restauranger som erbjuder tjänsten idag.

New call-to-action              Ladda ner iWaiter restaurangapp idag

Är du restaurangägare och vill erbjuda denna tjänst till dina gäster?
Tveka inte att kontakta oss idag, vi hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt. Inga fasta kostnader eller bidningstider.

Kom igång med iwaiter idag

Topics: Restaurangägare- restaurangbesökare- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- orderapp- matapp

Föregående inlägg

iWaiter restaurangapp - a piece of cake!

Nästa inlägg

Varför beställa din mat via en restaurangapp?

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg