Bli partner

Gratis marknadsföring med vår restaurangapp!

Susanne Sjöö - May 17, 2018 9:30:37 AM

Vi har väl alla någon gång hört talas om uttrycket ”Syns du inte så finns du inte”. Ett begrepp som talar för sig självt och som går att applicera i det flesta situationer. För dig som restaurangägare kan konsekvenserna bli riktigt stora om du inte syns och du kan tillslut tvingas lägga ner din restaurang.

Vi på iWaiter vet att många restauranger runt om i landet kämpar med sin marknadsföring och att det är en hård konkurrens om gästerna. Det är inte ovanligt att vi ser ”inkastare” utanför restaurangerna eller personer med stora skyltar som visar erbjudande om dagens lunch. För utan marknadsföring är risken stor att du som restaurangägare missar många potentiella gäster.

Marknadsför din restaurang med vår restaurangapp!

Genom att ansluta din restaurang till vår restaurangapp kan du på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till både nya och befintliga gäster. Din restaurang blir synbar för alla som har laddat ner restaurangappen och du kan med ett enkelt tryck skicka erbjudanden till de som har besökt dig. Tack vare restaurangappen är du inte längre beroende av ditt läge, gästerna hittar till dig oavsett om du ligger på stadens paradgata eller en bakgata. Du har även möjlighet att nå ut till genomresande gäster och kan på ett enkelt sätt positionera dig gentemot dina konkurrenter.

Registrera dig för ett samarbete redan idag - det finns inga anledningar att vänta!

Vi hjälper dig att:

  • Nå ut till både nya och befintliga gäster.
  • Skicka erbjudanden till de som har besökt dig.
  • Bli hittad av nya gäster oavsett var din restaurang är placerad.
  • Ge dig ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Kontakta oss

Topics: restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- gratis marknadsföring

Föregående inlägg

Vår restaurangapp finns där dina gäster är!

Nästa inlägg

3 anledningar till att skaffa en restaurangapp!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg