Bli partner

iWaiter bygger broar med Paytalks!

Susanne Sjöö - Oct 8, 2018 9:59:49 AM

Beställnings- och betaltjänsten iWaiter har knappt hunnit starta innan resultatet av det första samarbetet är lanserat. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den första hemsidan för en av deras kunder – Bryggan Café och Bistro. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via iWaiter restaurangapp men också via en egen hemsida.

- När vi började sälja in vår app såg vi att det även fanns ett stort behov av hemsidor på marknaden inom just restaurang- och cafébranschen. Många går miste om nya kunder och har svårt att nå ut med sina erbjudanden i brist på digital kommunikation, berättar Susanne Sjöö, Marknadschef på iWaiter.

Valet av samarbetspartner för hemsidesproduktion var enkelt enligt iWaiter. Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Bryggan Café och Bistro som blev den första kunden att gå live tack vare samarbetet, kan inte annat än att hålla med.

- Vi har fått mer än bara en hemsida och en app. Det personliga engagemang som vi har fått uppleva från både iWaiter och Paytalks är svårslagen, berättar Johanna Wärnbring, delägare av Bryggan Café och Bistro.

iWaiter ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Paytalks. De hoppas kunna hjälpa fler restauranger och caféer att nå ut till fler kunder och öka sin försäljning med hjälp av deras digitala helhetslösning.

Om iWaiter Sveriges restaurangapp
iWaiter erbjuder framtidens tjänst för din beställning- och betalningsprocess. Genom att sköta hela beställning- och transaktionsflödet i en och samma applikation hjälper vi våra kunder att skapa mer affärsvärde och få en ökad omsättning. Vilket kommer hjälpa branschen att få mer tid till matlagning och servering samt mindre personalkostnader - varje dag! Gästerna kan - var de än befinner sig, när de än vill - hitta, boka, beställa och betala direkt i iWaiter app. Snabbt, säkert och tryggt. Inga mer köer eller långa väntetider.

Topics: orderapp- matapp- app restaurang- restaurangapp- restaurang app- restaurang appar- restaurangappar- boka med mobil- beställ med mobil- betala med mobil- Digitalisering

Föregående inlägg

Alla lunchmenyer på en och samma plats!

Nästa inlägg

De testar ny snabbväg till käket: ”Allt i appen”

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg