Bli partner

iWaiter restaurangapp - a piece of cake!

Susanne Sjöö - Jun 27, 2018 10:40:02 AM

Avhämtning, utkörning och catering är inga nya begrepp inom restaurangbranschen, det är något som det flesta restauranger har erbjudit under ett flertal år - allt för att underlätta för dig som gäst.

Men vad gynnar det dig som restaurangägare?

Oftast innebär ovan tjänster förlorade pengar och en stressigare arbetsdag för dig som restaurangägare. Det kan handla om dyra avgifter till de företag som erbjuder tjänster som utkörning eller catering och en ständigt ringande telefon under det mest hektiska timmarna på dagen. Men då konkurrensen är hård om landets gäster är detta tyvärr vardagen för de flesta restaurangägare.

iWaiter restaurangapp förenklar för både dig och dina gäster!

Vi på iWaiter har tagit fram en lösning i form av en restaurangapp som underlättar för dina gäster men också för dig som restaurangägare. Appen erbjuder tjänster såsom avhämtning och utkörning, men det är inget vi kommer att fokusera på i detta inlägg, utan det kan du läsa mer om i vårt tidigare blogginlägg, vår restaurangapp finns där dina gäster är!

Detta inlägg presenterar istället vad vår lösning kan göra för dig och dina gäster på plats. Vi vet att det kan uppstå stor frustration hos dina gäster på grund av dålig service, men också en enorm stress hos dina anställda som måste ta hand om ett stort antal gäster.

Vi har listat tre punkter som gör restaurangbesöket till a piece of cake för både dig och dina gäster!

1. Låt dina gäster beställa på egen hand – Med hjälp av vår restaurangapp kopplar din gäst snabbt upp sig till din restaurang och får tillgång till hela menyn och kan enkelt beställa önskad mat och/eller dryck direkt i appen. Ingen mer kö eller lång väntetid för dina gäster, vilket leder till bättre service och mindre stress för din personal.

2. Fokusera på det ni är bäst på och gör en enastående servering – Genom att minimera arbetsmomenten för din personal, kan de enklare fokusera på att göra en enastående servering. Istället för att göra allt – kan de fokusera på att göra restaurangbesöket till en upplevelse.

3. Effektivisera processen för gästens betalning – Din personal har fullt upp med att servera dina gäster och ska inte behöva ha koll på vilka som är redo att lämna restaurangen. Genom att låta dina gäster betala på egen hand utan att behöva vara i kontakt med någon av din personal, kan du enkelt effektivisera steget som krävs för att lämna notan samt att ta emot betalningen. Gästen bestämmer själv när den vill lämna sitt bord och din personal kan fokusera på annat.

Kontakta oss idag och låt detta bli DIN verklighet! Det behöver inte vara svårare än så.

Kom igång med iwaiter idag

Topics: Restaurangägare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- krögare- avhämtning- utkörning- orderapp- matapp

Föregående inlägg

Restaurangappen som förenklar din vardag!

Nästa inlägg

Ett restaurangbesök du sent kommer att glömma!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Missa inte det senaste inom framtidens beställning- och betalsystem för restaurang, hotell och café. Följ vår blogg!

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg