Bli partner

Lyckas behålla dina restaurangbesökare!

Susanne Sjöö - Feb 7, 2018 5:15:57 PM

En fullsatt restaurang är drömmen för många restaurangägare, men det innebär också en högre press på dig och din personal. Även om ditt matställe har ett rykte om att servera den godaste maten i stan, gäller det att kunna leverera under hela besöket för att göra dina gäster nöjda. 

Jag tror det är många restaurangbesökare som känner igen sig i situationen med att behöva påkalla uppmärksamhet från servitören under sin restaurangvistelse, dels för att ens få påbörja sin beställning men också för att få in notan. Detta leder till att det inte är tal om någon merbeställning, väntan är inte värt mödan. Risken finns att hela besöket avslutas i ett irriterat tillstånd, även om maten var utsökt så har den långa väntetiden eller bristen på kontakt tagit överhand. Dessvärre är det den senaste känslan som lever kvar och chansen till återbesök minskar.

Förändra din beställning- och betalningsprocess - och du har mycket att vinna!

Genom att effektivisera dina gästers restaurangupplevelse förkortar du enkelt väntetiden samtidigt som du kan fokusera på matlagning och servering. Vi har tagit fram en lista med 5 punkter som hjälper dig att behålla dina kunder:

1. Låt dina kunder bestämma när de är redo för att beställa.
2. Gör det enkelt för kunden att påkalla kontakt med din servitör.
3. Lägg din kraft på att göra en enastående servering.
4. Gör merbeställning till en självklarhet, låt kunderna när som helst lägga till fler varor i sin beställning.
5.  Var flexibel i dina kunders utcheckning, digitalisera din betalningsprocess.

Genom att följa ovan punkter kan vi garantera betydligt fler nöjda och återkommande gäster till ditt matställe. Det behöver inte vara svårare än så!

Nyfiken på hur du kan lyckas? Ladda ner den fullständiga checklistan och ta del av våra tips som gör att du kan behålla dina restaurangbesökare!

Hämta din checklista

Topics: Restaurangägare- ökad omsättning- behåll kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

Slipp problem med att hitta serveringspersonal!

Nästa inlägg

Bli den självklara dejten för kvällens restaurangbesök!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg