Bli partner

Restaurangappen – en buffé av möjligheter!

Susanne Sjöö - Mar 27, 2018 2:37:27 PM

Påsken är i antågande och den stundande påskbuffén hägrar. En tid där du har möjlighet att umgås med dina nära och kära och välja och vraka bland alla läckerheter - allt ifrån nykokta ägg till vällagade lammracks.

Nu kan du som restaurangägare förlänga denna buffé av möjligheter genom att ta din restaurang till nästa nivå och digitalisera din verksamhet. Med hjälp av vår restaurangapp kan detta bli verklighet och likt buffékonceptet väljer du de funktioner som passar dig bäst.

Dina gäster beställer och betalar enkelt på egen hand direkt via restaurangappen. Vi erbjuder även andra funktioner, allt ifrån bordsbokning till avhämtning och utkörning och du ansluter dig kostnadsfritt till appen och skapar snabbt ett värde för både dig och dina gäster.

Låter det krångligt? Lugn vi hjälper dig!

Vi vet att tid är en bristvara för dig som restaurangägare och att branschen ligger långt efter i den digitala utvecklingen. Vi har därför tagit fram en restaurangapp för att underlätta för dig som restaurangägare. Det behöver inte vara svårt eller tidskrävande att göra förbättringar, snarare tvärtom.

Ta del av vår buffé med tips om hur du tar din restaurang till nästa nivå:

1. Låt dina kunder bestämma när de är redo att beställa.
2. Gör det enkelt för kunden att påkalla kontakt med din servitör.
3. Lägg din kraft på att göra en enastående servering.
4. Gör merbeställning till en självklarhet, låt kunderna när som helst lägga till fler varor i sin beställning.
5.  Var flexibel i dina kunders utcheckning, digitalisera din betalningsprocess.

Nyfiken på hur detta kan bli verklighet?

Låt oss hjälpa dig att komma ett stort steg närmare till att bli framtidens restaurang. Med vår restaurangapp kommer du att kunna effektivisera dina gästers beställnings- och betalprocesser. Dina gäster tar därmed kontroll över sina beställningar och betalningar utan att behöva invänta din personal. Vi vet att detta skapar mervärde både för dig och dina gäster och gör besöket till en bättre upplevelse.

Boka kostnadsfri konsultation

Topics: Digitalisering- Restaurangägare- Nöjda kunder- ökad omsättning- behåll kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

Välkommen in till framtidens restaurang!

Nästa inlägg

Ge gästen en ny upplevelse med vår restaurangapp!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg