Bli partner

Receptet för ett lyckat restaurangbesök!

Susanne Sjöö - Apr 24, 2018 11:57:06 AM
Restaurangapp 5 stjärnor

5278 röster    installera restaurangappen Inom 24h

iWaiter restaurangapp hjälper dig att förbättra din serveringsprocess och effektivisera gästernas restaurangupplevelse. Vår restaurangapp låter dina gäster ta kontroll över deras beställningar och betalningar och behöver inte längre vara beroende av din personal. Vi vet att detta skapar mervärde för både dig och dina gäster och gör besöket till en bättre upplevelse. 

Du ansluter dig kostnadsfritt till vår restaurangapp och skapar snabbt ett värde för både dig och dina kunder. Registrera dig för ett samarbete redan idag - det finns inga anledningar att vänta!

Kom igång med iwaiter idag

Du behöver vilja att:

  • Öka din omsättning med 25 – 40 %
  • Ta hand om fler gäster på kortare tid 
  • Minska dina personalkostnader
  • Erbjuda flexibel betalning, för både privat- och företagskund

Gör så här:

1. Registrera ditt matställe
Vi vill att du enkelt ska komma igång. Genom att registrera dig som samarbetspartner är du ett steg närmare att vara en del av framtidens beställningar och betalsystem.

2. Skapa din intäktsstrategi
När vi har mottagit din registrering, skapar vi inom 24h en strategi som utgår ifrån din verksamhet. Allt för att förenkla kundernas beställningar och köp hos dig och därmed öka dina intäkter.

3. Kom igång och nå dina resultat
När strategin är på plats bokar vi in ett möte tillsammans med dig. Där hjälper vi dig att komma igång och ser till att du har en fungerande process. Sedan samarbetar vi för att maximera dina resultat.

Kom igång med iwaiter idag

 

Topics: Restaurangägare- ökad omsättning- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

Söker du sommarpersonal? Då kan du sluta leta!

Nästa inlägg

Vår restaurangapp finns där dina gäster är!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg