Bli partner

Slipp problem med att hitta serveringspersonal!

Susanne Sjöö - Feb 5, 2018 10:00:00 AM

Klockan är 15 och du har precis anlänt till din arbetsbänk för att påbörja förberedelserna inför kvällens sittning. Du vet redan nu att du har en lång kväll framför dig, restaurangen har varit fullbokad sedan länge. Om någon timma kommer dina anställda, utan dem hade det varit svårt att få din verksamhet att rulla. Alla i teamet fyller en viktig funktion i processen och skulle någon vara sjuk skulle det bli svårt att få till kvällen.

Du försvinner in i en arbetstrans och tiden rullar på utan att du ens märker det. Ända tills telefonen ringer och du är tillbaka i verkligheten. En av dina servitörer har blivit akut sjuk och kan inte komma till jobbet. En panik utbryter i ditt huvud, hur ska ni nu kunna klara av kvällen?! Som tur är har du en backuplista som du har samlat ihop just för sådana här situationer. Problemet är bara att den inte är uppdaterad och du har inte heller varit helt nöjd med arbetsresultatet från de som finns på listan. Men då intresset inte har varit det bästa för dina platsannonser, har du fått gilla läget och tagit den arbetskraft som har funnits på marknaden. 

När de första gästerna anländer har situationen inte hunnit bli löst. Du vet om att ni är en man kort, och du vill inte förstöra ditt redan goda ryckte om god mat och service bland dina trogna gäster. Men tyvärr börjar du alltmer inse att du inte hinner få in någon person på så kort varsel och får helt enkelt göra det bästa av situationen. Du tillbringar därför stor del av din tid med att se till att gästerna har det bra, tid som du egentligen skulle behövt lägga på matlagningen. Men nu är kvällens utgångsläge ett annat och du fokuserar på det som betyder mest - dina gäster.

När kvällen börjar dra sig mot sitt slut och de sista gästerna tackar för sig, pustar du ut och tänker - aldrig mer!

---------------------------------------

Vi har en lösning!

Vi på iWaiter har tagit fram en lösning där du inte längre är beroende av dina anställda och vi hoppas kunna hjälpa dig som har detta problem. Genom att förändra serveringsprocessen, kan du effektivisera dina gästers restaurangupplevelse och du minimerar risken att något blir fel eller att du står utan personal. Kontakta oss redan idag och vi kan berätta hur du kan revolutionera ditt sätt att arbeta.

Kontakta oss

Topics: Digitalisering- Restaurangägare- Nöjda kunder- ökad omsättning- behåll kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

3 tips för att få fler och mer nöjda besökare

Nästa inlägg

Lyckas behålla dina restaurangbesökare!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg