Bli partner

Söker du sommarpersonal? Då kan du sluta leta!

Susanne Sjöö - Apr 17, 2018 3:06:43 PM

För restaurangägaren innebär den kommande sommaren oftast personalbrist. Fler gäster ska serveras, uteserveringar öppnas och semesterdagar hos din ordinarie personal måste täckas upp. Det är en intensiv period som väntar och det gäller att vara ute i god tid för att hitta och hinna lära upp din sommarpersonal.

iWaiter restaurangapp hjälper dig!

Vi vill göra det enklare för dig som restaurangägare och erbjuder därför en tjänst som gör dig mindre personalberoende. Med hjälp av vår restaurangapp kan du servera fler kunder på kortare tid och med färre personal. Genom att effektivisera beställnings- och betalprocessen på din restaurang minimeras antalet steg för din personal och de får mer tid till att ta hand om fler gäster.

Vi har listat tre punkter som gör vår restaurangapp till den perfekta rekryteringen:

  1. Vi tar hand om gästernas beställningar – Vi avlastar din serveringspersonal genom att låta dina gäster beställa all sin mat och dryck på egen hand direkt från sin telefon. Du blir därför inte lika beroende av din personal och vi vet att dina gäster kommer att uppskatta vår service och göra fler beställningar.
  2. Du kan fokusera på att göra en enastående servering – Genom att minimera arbetsmomenten för din personal, kan de enklare fokusera på att göra en enastående servering. Istället för att göra allt – kan de fokusera på att göra restaurangbesöket till en upplevelse. Vår restaurangapp tar hand om resten!
  3. Vi sköter gästens betalning och står för kreditrisken – Din personal har fullt upp med att servera dina gäster och ska inte behöva ha koll på vilka som är redo att lämna restaurangen. Lägg ansvaret hos oss och vi låter gästen själv bestämma när den vill lämna sitt bord. Dina gäster betalar enkelt på egen hand direkt via vår restaurangapp, utan att behöva vara i kontakt med din personal.

Boka ett 15 minuters samtal idag och låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda!

Vi utgår från din verksamhet och dina utmaningar, vilket hjälper dig att effektivisera din restaurang och dina gästers upplevelse. Kontakta oss idag, det finns ingen anledning till att vänta!

Kontakta oss

Topics: Restaurangägare- bättre service- restaurangapp- servitör- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- sommarpersonal

Föregående inlägg

Är din restaurang inne för årets uteservering?

Nästa inlägg

Receptet för ett lyckat restaurangbesök!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg