Bli partner

Välkommen in till framtidens restaurang!

Susanne Sjöö - Mar 21, 2018 2:00:00 PM

Klockan är 11.00 och du har precis öppnat upp dörrarna för dagens lunchsittning. Du vet att den största rusningen börjar inom kort, men det stressar inte dig för du vet att du kommer att kunna hantera situationen utan några större problem. Det enda som gnager är tanken på att maten skulle ta slut, för den senaste tiden har försäljningen gått i rasande takt.

Det plingar till i din Ipad och de första lunchbeställningarna för avhämtning kommer in, strax därefter anländer även de första gästerna till din restaurang. Din personal sprider ut sig i lokalen och hinner ordentligt att bemöta och välkomna alla dina gäster samt visa dem till respektive bord.

Under den kommande timmen går din bongskrivare på högvarv och din personal välkomnar och serverar fler gäster än du kunnat drömma om. Du slår ett snabbt öga på försäljningsstatistiken och kan enkelt se dagens kassaresultat och vilken maträtt som har sålt bäst – du konstaterar att det blev en bra lunch idag också.

Flera av dina gäster lämnar restaurangen med ett leende, ingen av dem har behövt vänta extra för att påkalla din personal och de har fått den service de efterfrågat. Du vet att alla dina gäster har olika behov för hur länge de kan sitta under lunchen. Det var därför ett viktigt steg för din restaurang att införa funktionen att låta dina gäster beställa och betala på egen hand i en restaurangapp. Du insåg snabbt värdet att vara en restaurang som ligger i framkant och du har bara fått höra positiv feedback från dina gäster.

Du märker även att din personal mår så mycket bättre, nu kan de fokusera på att servera och ta hand om dina gäster. Stressen att hinna med att ta emot beställningar och betalningar är som bortblåst nu när dina gäster sköter detta på egen hand. Det slår dig även att du inte längre är lika personalberoende som du varit tidigare, den senaste influensaperioden gick smärtfritt förbi trots att du hade ett flertal sjukdomsfall bland personalen. Tack vare restaurangappen kunde du leverera på samma nivå – trots att inte hela styrkan var på plats.

Du slänger ett öga på klockan och ser att den närmar sig 15.00 och det börjar bli dags för dig att förbereda restaurangen inför kvällen och nästa sittning. Du har nämligen full koll på att det blir en bra kväll, då du sedan lång tid tillbaka fått in ett stort antal bordsbokningar för just denna kvällen.

Nyfiken på hur detta kan bli verklighet?

Låt oss hjälpa dig att komma ett stort steg närmare att bli framtidens restaurang. Med vår restaurangapp kommer du att kunna effektivisera dina gästers beställnings- och betalprocesser. Dina gäster tar därmed kontroll över deras beställningar och betalningar utan att behöva invänta din personal. Vi vet att detta skapar mervärde för både dig och dina gäster och gör besöket till en bättre upplevelse.

Boka ett 15 minuters samtal redan idag - och kom ett stort steg närmare att bli framtidens restaurang!

Boka kostnadsfri konsultation

Topics: Digitalisering- Restaurangägare- Nöjda kunder- restaurangbesökare- bättre service- restaurangapp- servitör- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang

Föregående inlägg

3 enkla steg som ökar din restaurangs omsättning!

Nästa inlägg

Restaurangappen – en buffé av möjligheter!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg