Bli partner

Vår restaurangapp finns där dina gäster är!

Susanne Sjöö - May 3, 2018 2:51:55 PM

Det blir allt viktigare för restaurangerna att anpassa sig efter gästernas behov. Numera är det inte längre självklart att maten som serveras hos restaurangerna konsumeras på plats.

Allt fler gäster upplever en mer stressad vardag och det finns inte längre den tid att gå ut på restaurang som tidigare. Gästerna föredrar i större utsträckning att beställa sin mat för avhämtning eller utkörning och det är därför viktigt för dig som restaurangägare att följa med i denna utveckling.

iWaiter restaurangapp erbjuder avhämtning och utkörning!

Vi på iWaiter har full koll på restaurangvärlden och vad som krävs av dig som restaurangägare för att uppnå maximal vinst med din verksamhet. Vi vet att dina gäster kräver flexibilitet i sina beställningar och det kan vara svårt att klara sig på endast restaurangservering. Vi har därför skapat en restaurangapp som tillgodoser alla dina gästers behov såsom avhämtning och utkörning. Beställa och äta på plats, finns självfallet med. Men inget som vi kommer att nämna i detta inlägg, utan det kan du läsa mer om i vårt tidigare inlägg - Ge gästen en ny upplevelse med vår restaurangapp.

Avhämtning

Har du ont om plats under lunchrusningen, eller tappar du kunder en solig eftermiddag på grund av att du inte kan erbjuda avhämtning, eller inte har tid att svara i telefon? Nu kan du enkelt låta dina kunder beställa och betala direkt via vår restaurangapp och hämta upp sin mat snabbt och enkelt utan att behöva vänta i någon telefonkö. Det enda du behöver fokusera på är att tillaga maten och göra den klar för dina gäster. Du skickar enkelt en notis när maten är klar och din gäst får ett meddelande direkt i sin telefon att maten är klar för avhämtning.

Utkörning

För att kunna möta den mest stressade gästen, eller kanske barnfamiljen som inte har möjlighet att komma ut på restaurang erbjuder vår restaurangapp tjänsten utkörning. Detta gör det möjligt för dina gäster att äta din mat, trots att de inte är på plats. Istället för att gästen kommer till dig, är det du som kommer hem till gästen. Med hjälp av vår restaurangapp kan gästen enkelt i lugn och ro göra sin beställning och betalning direkt i sin telefon och sedan följa sin beställning från tillagning till leverans vid sin dörr. Inga krångliga mellanhänder och det enda ditt bud behöver göra är att leverera maten – allt är redan betalt och klart.

Boka ett 15 minuters samtal idag och låt oss berätta mer om våra tjänster!

Vi utgår från din verksamhet och dina utmaningar, vilket hjälper dig att effektivisera din restaurang och dina gästers upplevelse. Kontakta oss idag, det finns ingen anledning till att vänta!

Boka kostnadsfri konsultation

Topics: restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- avhämtning- utkörning

Föregående inlägg

Receptet för ett lyckat restaurangbesök!

Nästa inlägg

Gratis marknadsföring med vår restaurangapp!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg