Bli partner

Varför beställa din mat via en restaurangapp?

Susanne Sjöö - Aug 23, 2018 1:47:07 PM

År 2018 har kommit att bli appens-år. Allt fler företag hoppar på trenden att utföra sina tjänster via mobilen. Vilket har lett till att det numera är en självklarhet för oss konsumenter att använda mobilen när vi till exempel bokar resor, köper kläder/teknikprylar, betalar räkningar eller träffar nya människor. Allt för att effektivisera den redan stressiga vardagen.

Mobilen är för många av oss sin bästa assistent och ju mer saker vi kan utföra via den desto bättre. Detta har öppnat upp en helt ny marknad för företag som snabbt insett värdet av att bli app-baserade.

Inom restaurangbranschen har även denna tjänst blivit populär på senare tid, främst för att nå ut till sina gäster via utkörning av matbeställningar. Vi på iWaiter har tagit denna tjänst ett steg längre och erbjuder även möjligheten att beställa och betala din mat direkt från bordet – utan att behöva stå i kö eller invänta en servitör. Vi insåg snabbt att det fanns mycket tid att tjäna genom att effektivisera denna process samtidigt som det även ger ett mervärde till restaurangerna.

Vi har listat 5 anledningar till varför du bör beställa din mat via en restaurangapp:

  1. Du bestämmer själv när du är redo att beställa – du behöver inte invänta någon servitör.
  2. Du slipper att missa viktiga punkter under lunchmötet – du behöver inte lämna ditt sällskap för att beställa.
  3. Du slipper att stå i kö eller påkalla kontakt med din servitör om du önskar göra någon merbeställning.
  4. Du behöver inte riskera att lunchen eller middagen drar ut på tiden – du betalar direkt i appen och kan lämna restaurangen när du vill.
  5. Du bestämmer själv när och hur du vill betala – antingen via kort eller faktura.

Ladda ner iWaiter restaurangapp idag och du riskerar inte att gå miste om värdefull tid nästa gång du besöker din favoritrestaurang. Häng med oss in i framtiden!

Ladda ner iWaiter restaurangapp idag                New call-to-action

 

Topics: restaurangapp- betala med mobil- beställ med mobil- restaurang app- boka med mobil- restaurangappar- restaurang appar- app restaurang- krögare- avhämtning- orderapp- matapp

Föregående inlägg

Ett restaurangbesök du sent kommer att glömma!

Nästa inlägg

Alla lunchmenyer på en och samma plats!

PRENUMERERA PÅ BLOGGEN

Registrera dig idag och ta del av det senaste inom restaurang- och servicebranschen.

Registrera dig för våra blogginlägg

100% Privacy. No Spam.

Tidigare inlägg