Bli partner

Kom igång

Bli vår samarbetspartner och öka din omsättning

Image_05.jpg

Vad innebär ett samarbete

Att bli partner med oss på iWaiter är något som kommer att gynna dig som driver en verksamhet inom service- eller restaurangbranschen. Du ansluter dig kostnadsfritt till vår applikation (app) och skapar snabbt ett värde för både dig och dina kunder.

Registrera dig för ett samarbete redan idag - det finns inga anledningar att vänta!

Tillsammans med oss kan du:

  • Erbjuda snabbare beställning och merbeställning
  • Ta hand om fler kunder på kortare tid 
  • Slippa att vara personalberoende

 

Kom igång med tre enkla steg

Kom_igang.png

Registrera ditt matställe

Vi vill att du enkelt ska komma igång. Genom att registrera dig som samarbetspartner är du ett steg närmare att vara en del av framtidens beställningar och betalsystem.

Kom igång kostnadsfritt idag

Skapa din intäktsstrategi

När vi har mottagit din registrering, skapar vi inom 24h en strategi som utgår ifrån din verksamhet. Allt för att förenkla kundernas beställningar och köp hos dig och därmed öka dina intäkter.

Kom igång och nå dina resultat

När strategin är på plats bokar vi in ett möte tillsammans med dig. Där hjälper vi dig att komma igång och ser till att du har en fungerande process. Sedan samarbetar vi för att maximera dina resultat.

Minska dina personalkostnader med 40%

Bättre service och mindre kostnader

Genom att ansluta din restaurang till vår restauarangapp kan du spara upp till 40% i personalkostnader. Vi hjälper dig att förbättra din serveringsprocess och effektivisera gästernas restaurangupplevelse. Restaurangappen låter dina gäster ta kontroll över deras beställningar och betalningar och behöver inte längre vara beroende av din personal. Vi vet att detta skapar mervärde för både dig och dina gäster och gör besöket till en bättre upplevelse.

Boka kostnadsfri konsultation